Over ons

 

If you have the courage to begin, you have the courage to succeed

David Viscott 
Data & AI is een veel gehypte term. Volgens sommigen alleen maar een voortzetting van wat lang geleden is bedacht. Anderen vinden dat het zelfs iets magisch in zich heeft. Die magie verdwijnt als je beter leert begrijpen hoe data & AI de wereld gaan veranderen. En als je dit dan beter begrijpt, ook daadwerkelijk stappen zetten. "Hoe maak je van de huidige hype rondom AI een toepasbare oplossing voor jouw organisatie?" Dat is een vraag waarmee wij dagelijks bezig zijn.

Wij meten succes niet aan het oplossen van een moeilijk probleem, maar aan de vraag of we dit probleem al niet eerder hebben opgelost. Data Science staat nog steeds in de kinderschoenen. Bij BRAINSTAX ontwikkelen we ons elke dag om in de voorhoede mee te kunnen blijven doen.

Om te groeien, moet je leren. Om te leren moet je weten waar je kunt verbeteren. Om te verbeteren moet je zelfbewust zijn. Het is uiteindelijk allemaal een vicieuze cirkel die begint met geloof in jezelf, de overtuiging dat je altijd beter kunt worden en altijd open te staan voor nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Dat is waar wij bij BRAINSTAX voor staan.Anton de Nijs, Founding Partner