BrainStacking

Veel organisaties hebben moeite om nieuwe ideeën en concepten succesvol op de markt te brengen. Wat hen veelal tegenhoudt, is de gangbare werkwijze om bij iedere voorgestelde vernieuwing direct te vragen om een waterdichte, positieve business case. Dit staat innovatie in de weg.

Daar komt bij dat organisaties vast blijven houden aan hun traditionele handelwijze, zoals brainstormen. Probleem hiermee is dat er weinig gelegenheid is om te leren en inspiratie te krijgen van de ideeën van andere deelnemers of collega's. Zij hebben ook nog eens hetzelfde referentiekader. Een frisse (externe) blik, die het out of the box denken stimuleert, ontbreekt. Brainstormsessies worden ook nog eens geleid door een manager wat voor veel mensen een drempel is om afwijkende gedachten uit te dragen.

Kortom, iedereen blijft in zijn eigen hokje denken in plaats van dat er een mentaliteit ontstaat van trial & error, van continuous improvement. Dat is waar je als organisatie naar toe wil. Dat kan met BrainStacking. 

Buiten gebaande paden

De essentie van BrainStacking is dat interne deelnemers door het bundelen van en voortborduren op elkaars ideeën en gedachten en die van externe experts, buiten de gebaande paden kunnen denken. Juist op dat moment ontstaat er extra toegevoegde waarde voor de organisatie. Of dat nu leidt tot gestroomlijnde processen, nieuwe producten of een mobiele app om klanten beter te kunnen bedienen. Dat blijkt keer op keer uit de BrainStacking-sessies die BrainStax organiseert en faciliteert.
Odoo tekst en afbeelding blok

Meer weten over BrainStacking? Download hier de whitepaper

We zullen het Whitepaper emailen. Daarna zullen we je eenmalig benaderen om te kijken hoe we je van dienst kunnen zijn

Vul hieronder je zakelijke e-mailadres in:

Inschrijven Bedankt
Bedankt voor uw aanmelding!

BrainStacking referenties:

 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Alliander

Alliander heeft veel personeel dat onderhouds- en herstelwerkzaamheden op locatie uitvoert. Zij zijn uitgerust met tablets, maar moeten vaak onnodige informatie invoeren.  In een BrainStacking hebben we een nieuw concept uitgewerkt waardoor al bekende informatie niet meer opnieuw ingevoerd hoeft te worden.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat heeft als belangrijke neventaak het bevorderen van efficiënt weggebruik. Dan moet je het goede voorbeeld geven. BrainStax heeft samen met Rijkswaterstaat een innovatieve manier van 'samen rijden' uitgewerkt, waarmee een impuls wordt gegeven aan duurzame mobiliteit.  

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Tata Steel

Tata Steel beweegt zich in een sector waarin innovatie lastig is. BrainStax heeft in een BrainStacking sessie een nieuwe methode voor het bewerken van het oppervlak van staal kansrijk gemaakt. Deze toepassing kan tot een hele nieuwe positionering van specialistisch staal leiden.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Fonds Gehandicaptensport

BrainStax heeft samen met Fonds Gehandicaptensport de eerste indoor Triathlon voor gehandicapte sporters uitgewerkt in een BrianStacking-sessie.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Huis ter Duin

Huis ter Duin had een grote ambitie om altijd als eerste een offerte neer te leggen voor bedrijfsevenementen. Na een BrainStacking-sessie is het Horeca-concern in staat snel een sfeerimpressie met beleving op te leveren.